Espacio Social

En Aúpali promovemos la crianza con apego, la maternidad sin límites.
Rompemos las barreras que ha impuesto una sociedad que apuesta cada día más por la invisibilidad de las madres en sus primeros meses.

Acompañamiento Maternidad

+ info

Apoyo a la Lactancia

Asesoramiento Portabebés

Dejar el Chupete

¿Tu bebé ha crecido y siente que es el momento de dejar ir el chupete? ¿Quieres acompañarlo/a en esta nueva etapa de maner a tranquila, respetuosa y fantástica? En Aúpali, hemos cedido nuestro patio a todos los niños y niñas que deseen hacer su propio ritual, creando un minimundo de fantasía de duendes y de hadas.

Leer más

Tinc la gran sort de viure a prop d’Aúpali on vaig fer ioga per i post part i en vaig sortir encantada. Em va ajudar moltíssim durant l’embaràs. Compartir experiències amb mames ha estat molt reconfortant i enriquidor. Els tallers són xulíssims i ja no diguem el que es pot trobar a la botiga. Gràcies Cris i Marta!

Laia Bernat

Fui por primera vez a Aúpali cuando mi bebé tenía una semana. Y desde entonces sé que puedo contar con ellas para esos momentos de dudas pero también para compartir todo lo bueno que estamos viviendo. Y si necesito un regalo de calidad, pues allí tienes los juguetes más molones!!!

Aúpali és el lloc imprescindible durant l’embaràs, i post-part. Tallers, xerrades, les increïbles Marta i Cris i la tribu que es forma!!! Imprescindible sense dubtes!!!

La meva maternitat estarà sempre íntimament lligada amb l’Aúpali i totes les noies que hi he conegut (que espero que algunes ja seran amigues). Amb vosaltres m’he sentit acompanyada, compresa i he rigut i he explicat coses que poca gent sap. Gràcies per fer de la vostra botiga una llar càlida de portes obertes on tothom se sent benvingut i mai es jutja ningú, gràcies per estar sempre disponibles i ser generoses i, sobretot, gràcies Cris per tots els consells i bon rotllo. Ets un sol que fa bromes i parla de sexe, dius paraulotes i ets carinyosa… m’encanta! Tota mare hauria de tenir una Cris a prop i un Aúpali per agafar forces quan no les troba. Que tingueu un any fantàstic. Una gran abraçada. Espero poder continuar venint i formant part de la Tribu.

Marta Perez

Gràcies a Aúpali, en especial a la Cris Moe, el meu peque i jo vam poder disfrutar de la lactància. Ens va ajudar molt! Gràcies!! Anar cada dimecres a fer tribu ens va ajudar molt, recomanable 100%. I el tracte genial. Gràcies Aúpali!!”

Mariona Tarres

Gràcies pel taller de porteig fer fàcil una cosa que sembla complicada o que fa respecte perquè desconeixes el món! Em va encantar ho recomano 100%. A mes la botiga te coses diferents i úniques.